Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Zonnebrandcreme zonder parfum

Zonnebrandcreme zonder parfum

zonnebrandcréme zonder parfum

De vraag naar een zonnebrandcréme zonder parfum wordt steeds groter. Parfum kan namelijk in combinatie met zonlicht huidirritatie opwekken en in sommige gevallen zelfs een allergie. Jeuk, roodheid, builtjes en zwellingen zijn tekenen van huidirritatie en allergie. Vooral de gevoelige huid is gebaat bij een zonnebrandproduct zonder parfum en geurstoffen.

Vergeet niet je dagcréme, bodylotion, douchegel en foundation

Parfum zit niet alleen in zonneproducten. Het komt ook veel voor in andere verzorgingsproducten zoals foundation, dagcréme en bodylotion. Ook deze producten kunnen dus een huidirritatie geven in combinatie met zonnestralen. Heb je nog steeds irritatie als je zonnebrand gebruikt zonder parfum? Probeer dan eens de natuurlijke zonnebrandcremes zonder chemische filters

Zonnebrandcréme zonder parfum, welke kies  je?

Er is in zonnebrandproducten inmiddels zoveel te kiezen, dat je altijd een merk en product vindt waar je huid wel goed op reageert. Dat is belangrijk, want voor je huid en gezondheid is het essentieel dat je altijd met een goede zonbescherming van de zon geniet. Kies vooral een product met milde en natuurlijke ingrediënten en 0% parfum. Deze crèmes en lotions wekken de minste irritatie op. Zonnebrand zonder parfum wordt altijd op de verpakking vermeld. Kun je er niets over vinden? Dan zit er waarschijnlijk parfum in verwerkt. Bekijk onderstaande lijst met zonnebrandcréme zonder parfum.

Beste zonnebrandcreme zonder parfum: 

Merk zonnebrand:Bijzonderheden:
1. Drs. Leenarts0% parfum
0% microplastic
Nano vrij
Vegan en dierproefvrij
Oceaanvriendelijk
2. Niveau Sun Sensitive0% parfum
Vrij van microplastic
Vegan en dierproefvrij
Oceaanvriendelijk
3. Biodermal Gevoelige huid0% parfum
Vegan en dierproefvrij
Zeer water-/ zand resistant
4. Vision Every Day Sun0% parfum
Vegan en dierproefvrij
Oceaanvriendelijk
5. Eucerin Sun Sensitive0% parfum
Vegan en dierproefvrij
Geschikt voor acnehuid

1. Drs Leenarts Suncare zonder parfum 

Drs Leenarts heeft fijne zonnebrandcremes speciaal voor de gevoelige huid. De parfumvrije zonnebrand is verkrijgbaar met verschillende factors. Je kunt eventueel ook kiezen voor een spray. Dit is even goed. De crème smeert goed uit, trekt snel in en laat geen witte waas achter. Waterresistent en geschikt voor de normale en gevoelige huid.

Heel fijn is dat is dat de crèmes van Drs Leenart verantwoorde zonnefilters hebben, geen nanodeeltjes bevatten en parfumvrij zijn. De zonnebrandcreme laat geen witte waas achter. Wat wil je nog meer? Een echte aanrader! 

+ Gevoelige huid, ook voor kinderen 
+ 0 % parfum 
+ 0% alcohol
+ Waterresistant
+ Geen microplastic / nano
+ Dierproefvrij en Vegan

2. NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect zonnemelk 

Zonnebrandcreme zonder parfumNiveau Sun Sensitive is parfumvrij. De zonnebrandcréme biedt hoge UVA bescherming tegen zonnebrand, dankzij de combinatie van UVA filters en antioxidanten.

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en beschermt tegen huidreactie en irritaties veroorzaakt door de zon. De lichte, niet-vette formule is ongeparfumeerd en water resistent. Bevat Bio Aloë Vera.

De formule respecteert de oceaan met een formule zonder Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene UV Filters. De fles bestaat uit 95% recycelbaar materiaal. 

+ Voor de gevoelige huid
+ 0% parfum
+ Waterresistant 
+ Goede prijs / kwaliteit
+ 95 % rycycelbare flesje
+ Oceaan vriendelijk 
+ Geen microplastic 

3. Biodermal zonnebrand zonder parfum 

Biodermal zonnebrandcréme voor de gevoelige huid is parfumvrij en heeft geavanceerde UVB-/UVA-filters voor een directe en aanhoudende bescherming. Deze zonnemelk bevat ook het Triple Moist Complex dat zorgt voor directe, diepe, intensieve en langdurige hydratatie van de huid. De formule in de zonnemelk is geschikt voor de gevoelige huid, is niet plakkerig of vet en trekt snel in. De zonnebrand zonder parfum is verkrijgbaar in zowel factor 30 als 50.+ Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid

+ 0 % parfum 
+ Zeer water-/ zand resistant
+ Ook te gebruiken voor kinderen 
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Vegan en dierproefvrij 
– Bevat microplastic

4. Vision Every Day Sun Protection

Vision Every Day Sun is een effectieve zonnebrandcrème in een handige tube. Met factor 20 beschermt deze crème je huid tegen schadelijke zonnestraling en UVA/UVB stralen. De zonnebrand is parfumvrij, niet vet en trekt snel in de huid. Bovendien bevat de zonnebrand vitamine E en Aloë vera die snel in de huid trekken, waardoor de zonnebrand geschikt is voor de gevoelige huid.

Vision is verkrijgbaar in lotions en sprays en heeft een breed scala aan beschermingsfactoren en aftersuns.

+ Langdurige zonbescherming tegen UVA- en UVB-straling
+ 0 % parfum 
+ Waterresistant
+ Ook te gebruiken voor kinderen 
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Dierproefvrij en Vegan
+ Koraalvriendelijk 
– Bevat mogelijke microplastic 

5. Eucerin Sun Sensitive zonnebrandcreme zonder parfum

Eucerin Sun Sensitive Protect créme is een geavanceerd zonnebrandmiddel voor het gezicht dat speciaal ontworpen is om de huid te beschermen tegen huidveroudering door de zon en pigmentvlekken. Voor de normale en droge huid en bevat geen parfum. 
Deze innovatieve formule biedt totale bescherming tegen schade door UV-straling, in zowel de bovenste als de onderste lagen van de huid. De Sun Sensitive lijn van Eucern heeft verschillende crèmes zonder pafym. 

+ Gevoelige huid, ook voor acne 
+ 0 % parfum 
+ Waterresistant
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Dierproefvrij en Vegan
– Bevat microplastic 

Nog meer zonnebrand zonder parfum: 

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert 

De Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert zonnebrand bevat hyaluronzuur, waardoor de huid tot 24 uur lang gehydrateerd wordt. Het resultaat na aanbrengen is een matte huid met een droog gevoel. De formule is onzichtbaar op de huid en beschermt tegen de blootstelling aan de zon. De formule laat geen witte vegen achter na het aanbrengen. Ook helpt de zonnebrand door de zon veroorzaakte bruine vlekken te voorkomen en zichtbaar te verminderen.

Een zeer tolerante formule ontwikkeld om het risico op allergieën te minimaliseren. Hypoallergeen, zonder parfum en zonder parabenen. Zonbeschermingsfactor SPF50+ voor de (zeer) lichte, gevoelige en/of zon-intolerante huid.

+ Hypoallergeen 
+ 0 % parfum 
+ Waterresistant
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Dierproefvrij en Vegan
– Bevat microplastic 

Avène Zonnebrandcréme zonder parfum 

De SPF50+ Fluid zonder parfum biedt een zeer hoge bescherming tegen de zon en is geschikt voor de normale tot gemengde gevoelige gezichtshuid. Hij trekt in 3 seconden in de huid*.
De lichte textuur heeft een dry touch resultaat, is onzichtbaar en laat de huid niet glimmen.

Deze fluid werd volgens streng normen samengesteld en bevat 18% minder ingrediënten dan de vorige formule. De zorgvuldig gekozen en gedoseerde ingrediënten garanderen bovendien ook het respect voor de oceaan en milieu. Om het milieu nog minder te belasten, is de eco-verantwoordelijke en gerecyclede fles ook nog eens 100% recyclebaar.

+ Hypoallergeen 
+ 0 % parfum 
+ Waterresistant
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Dierproefvrij en Vegan
+ Oceaanvriendelijk 

Louis Widmer All Day Zonder parfum

Dankzij een geavanceerde liposoomtechnologie is het mogelijk om UVA- en UVB-filters in enkelgelaagde liposomen in te kapselen. Deze liposomen dringen tot in het diepste gedeelte van de hoornlaag door en bieden daardoor een langdurende bescherming tegen UV-stralen, zelfs na regelmatig contact met water. Het hoog gehalte aan enkelgelaagde liposomen garandeert een homogene verdeling van de UV-filters in de opperhuid. De basis bevat ook UVA- en UVB-filters.

De créme wordt heel goed verdragen zelfs door de meest gevoelige huid. Panthenol verbetert het huideigen vermogen om vocht vast te houden en werkt normaliserend. De créme bevat geen alcohol. 

+ Gevoelige huid, ook voor kinderen 
+ 0 % parfum 
+ Waterresistant
0 Bevat chemische en minerale filters 
+ Dierproefvrij en Vegan
– Bevat microplastic  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *