Meteen naar de inhoud
Welkom bij de ZonneBrandCreme Kennisbank
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Hoe zonnebrandcreme vlekken verwijderen uit kleding

Er zijn een aantal stappen die je kunt proberen om zonnebrandcreme vlekken te verwijderen uit kleding:

  1. Gebruik een vlekkenverwijderaar om de vlek te behandelen volgens de aanwijzingen op het etiket. Laat het product enkele minuten inwerken voordat je het uitspoelt.
  2. Maak een pasta van baking soda en water en breng deze aan op de vlek. Laat de pasta enkele uren intrekken voordat je het afspoelt en het kledingstuk wast.
  3. Gebruik een afwasmiddel om de vlek te behandelen. Meng een kleine hoeveelheid afwasmiddel met water en breng het mengsel aan op de vlek. Laat het enkele minuten intrekken voordat je het afspoelt.
  4. Als de vlek nog steeds zichtbaar is, kun je het kledingstuk laten behandelen door een professionele stomerij. Zij hebben vaak speciale producten en technieken om hardnekkige vlekken te verwijderen.

Houd er rekening mee dat het verwijderen van zonnebrandcreme vlekken uit kleding soms lastig kan zijn en dat het niet altijd mogelijk is om de vlek helemaal te verwijderen. Het is daarom belangrijk om zonnebrandcreme op een zorgvuldige manier aan te brengen en te vermijden dat het op kleding terechtkomt.

In dit artikel